Press Coverage

Use Sopularity to find right hashtags for your tweets now!

April 13, 2015 - StartupDope.com

Wrote an interesting tweet but wondering what hashtag to use to make it popular? Steven Van Canneyt, a PhD student at the University of Ghent, Belgium who specializes in the prediction and optimization of the popularity of social media messages, has developed Sopularity, "a tool which automatically suggests the trending hashtags that best fit with a tweet, something many users have a hard time to do on their own."

Webtool helpt je met de juiste hashtag bij je tweets

September 19, 2014 - DeMorgen.be

Als een tweet de juiste hashtag meekrijgt, vergroot het bereik van de tweet. Maar niet voor iedereen is het gebruik van de juiste hashtag een evidentie. Daarom ontwikkelde doctoraatsstudent Steven Van Canneyt aan de Universiteit Gent een handige tool die meerdere hashtags suggereert om bij je tweet te voegen.

Webtool suggereert juiste hashtag bij je tweets

September 19, 2014 - DeRedactie.be

Dat een tweet vergezeld van de juiste hashtag meer kans heeft om gezien te worden door een breed publiek dan eentje zonder, is bekend. Maar de juiste hashtag vinden voor je tweet blijkt niet altijd een evidentie. Een probleem waar voortaan een oplossing voor bestaat.

Altijd automatisch de juiste hashtag bij je tweets

September 18, 2014 - T-zine DeTijd.be

Onderzoek heeft uitgewezen dat de interactie met je tweets verdubbelt wanneer je er een goed gekozen hashtag oftewel trefwoord bij plaatst. Het bracht doctoraatstudent Steven Van Canneyt op de idee om een webtool te ontwikkelen die dit automatisch voor je doet: Sopularity.

Sopularity voorspelt beste hashtags voor je tweet

September 12, 2014 - ZDNet.be

Een Belgische doctoraatsstudent ontwikkelde een tooltje dat voor elke tweet automatisch de meest impactvolle hashtags voorspelt. Sopularity werd ontwikkeld door Steven Van Canneyt, een doctoraatsstudent aan de Universiteit Gent. Het tooltje geeft gebruikers suggesties voor de meest geschikte hashtags bij hun tweet.

Vind de hashtag die bij uw tweet past

September 10, 2014 - M-zine DeTijd.be

De Gentse doctoraatstudent Steven Van Canneyt ontwikkelde een applicatie die de beste hashtag suggereert om bij een tweet te plaatsen. 'Sopularity', dat nog in een betafase zit, maakt volgens Van Canneyt gebruik van realtime machine learning-technieken om het onderwerp van de tweet te bepalen en daarvoor een passende hashtag te zoeken.